– Onze diensten

Zoekmachine Optimalisatie

Heeft u een prachtige website, maar krijgt u niet de bezoekers waar u op zoek naar bent? Wordt beter gevonden door uw potentiële klanten met Zoekmachine Optimalisatie (SEO). Lees op deze pagina meer over wat wij voor u kunnen betekenen, en vul het formulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Interesse?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Google Zoeken

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine Optimalisatie in het Engels is Search Engine Optimization, oftewel SEO. Het is de term die gebruikt wordt voor het optimaliseren van teksten om op bepaalde zoekwoorden gevonden te worden, en de opbouw en snelheid van een website verbeteren. Met SEO moet je de taal van Google spreken, de grootste zoekmachine in de wereld. Om hoog te positioneren in Google, moet Google begrijpen dat jouw website daar thuishoort.

Voor goede SEO moet u de taal van Google als de beste begrijpen, en heeft u daarom de beste vertalers nodig. Bij RabbitBlast hebben wij jarenlange ervaring met website optimaal vindbaar te maken, en hebben wij ook al vele bedrijven geholpen naar de eerste positie in Google op hun gekozen zoekwoorden.

Het verschil tussen SEO en SEA

Misschien heeft u hiervoor een advertentie gezien op Google, of klinkt de term SEA al redelijk bekend. Zoekmachine Adverteren (SEA) en Zoekmachine Optimalisatie (SEO) hebben veel gemeen, maar verschillen op een paar belangrijke aspecten. met SEO blijft uw website organisch groeien, terwijl u moet blijven betalen om met SEA bovenaan te staan in de zoekresultaten van Google.

Ook blijkt uit onderzoek dat 35% van uw potentiële klanten met opzet niet meer op advertenties klikken, omdat ze weten dat die bovenaan staan doordat ervoor wordt betaald. Zoekmachine Adverteren is nog steeds een goede optie voor uw marketing campagne, maar Zoekmachine Optimalisatie biedt u een langdurige organische groei.

De voordelen van SEO

Zoekmachine Optimalisatie biedt u niet alleen een uitkomst om op een organische manier online te groeien met uw website, het is een investering in uw bedrijf die langdurig zijn vruchten zal blijven afwerpen.

Altijd vindbaar
Met Zoekmachine Optimalisatie kunt u gemakkelijk gevonden worden door potentiële klanten die op zoek zijn naar een bedrijf zoals die van u. Door bovenaan te staan in Google vergroot u niet alleen de kans dat ze u zien, maar ook dat ze voor u kiezen.

Meer klanten
Met meer ogen op uw bedrijf en website komen er ook meer klanten bij kijken die op zoek zijn naar een bedrijf zoals die van u. Maar in plaats van actief achter potentiële klanten aan te gaan, komen ze met SEO naar u toe.

Constante groei
SEO is een dienst waar uw bedrijf op lange termijn steeds meer uit zal kunnen halen, en zorgt ervoor dat uw bedrijf online blijft groeien. Zo helpen wij u met het creëren van doorlopend succes, en kunt u kijken naar de toekomst van uw online representatie met een positieve blik.

Bouwstenen met blokken
Analyse Controle

Hoe krijgen wij bezoekers op uw website?

Om meer bezoekers te krijgen op uw website bevat een SEO pakket bij RabbitBlast meerdere soorten teksten en technieken. Met onderstaande manieren halen wij het maximale uit uw website:

Conversie teksten
De beste manier om bezoekers over te zetten tot klanten zijn activerende teksten die leiden tot conversie. Wij zijn experts in teksten schrijven die uw publiek zal overhalen naar uw product, dienst of bedrijf.

Linkbuilding
Google bepaald op meerdere manieren waarom uw website bovenaan moet staan. De meeste belangrijke hiervan is het aantal links naar uw website, vanuit andere websites. Wij zorgen ervoor met linkbuilding dat andere websites en bedrijven naar uw website linken.

Storytelling
Om uw klanten te laten begrijpen waar u product, dienst of bedrijf voor staat, gebruiken wij storytelling. Door uw verhaal te vertellen krijgen klanten het gevoel van authenticiteit, en kunnen zij zich beter relateren aan uw bedrijf.

Blog posts
Met een blog breid u de mogelijkheid uit om gevonden te worden door uw klanten. Wij schrijven relevante en actuele blog posts voor uw bedrijf waardoor u meer bezoekers en naambekendheid zult krijgen.

Spraakassistent SEO

Iedereen met een smartphone heeft wel eens geprobeerd om een restaurant, of de dichtstbijzijnde supermarkt te vinden. En met de komst van smart speakers is het zelfs mogelijk om te communiceren met zoekmachines. Maar hoe zorgt u ervoor dat deze apparaten uw bedrijf als eerste noemen? Wij kunnen u vandaag nog helpen met Spraakassistent SEO.

Voorbereid op de toekomst
Spraakassistent SEO geeft u de mogelijkheid om te optimaliseren voor de toekomst van online vindbaarheid. Gemak zal altijd de voorkeur zijn van uw potentiële klanten, en zullen daarom ook kiezen voor bedrijven die hun dat het beste bieden. RabbitBlast kan u helpen door uw bedrijf hoger te laten ranken met apps zoals Google Maps en Google My Business. Dit zijn de twee belangrijkste factoren waar Assistenten zoals Google Home gebruik van maken om te bepalen wie als eerste wordt genoemd bij een spraak zoekopdracht.

Naast het gemak dat deze Spraakassistenten meebrengen, is het ook een uitkomst voor mensen met een fysieke beperking. Het biedt iedereen de kans om te kunnen vinden wat ze zoeken, en zorgt ervoor dat elke groep de aandacht krijgt die ze verdienen. En omdat Google tegenwoordig ook uw website rankt op gebruiksvriendelijkheid, is dit een aspect van SEO die u absoluut niet kunt laten liggen. Wij willen u graag vandaag nog helpen met uw website gebruiksvriendelijk maken voor iedereen.