Onze Diensten

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Heeft u een prachtige website, maar krijgt u niet de bezoekers waar u op zoek naar bent? Wordt beter gevonden door uw potentiële klanten met Zoekmachine Optimalisatie (SEO). Lees op deze pagina meer over wat wij voor u kunnen betekenen, of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Zullen we samenwerken?

Vul onderstaand formulier in en u ontvangt van ons z.s.m. een vrijblijvende offerte.

Binnen 4 Stappen hoger in Google

1

U krijgt van ons een vrijblijvende offerte.

2

Wij komen bij u langs op afspraak voor een lekker bakje koffie . Liever online of via de telefoon afspreken? Dat kan natuurlijk ook.

3

We sturen u een contract, en gaan meteen dezelfde dag aan de slag met uw Zoekmachine Optimalisatie campagne.

4

Wij zorgen ervoor dat uw website op uw gekozen zoekwoorden bovenaan komt te staan in zoekmachines zoals Google.

Wat kunt u verwachten uit onze samenwerking?

Strategie

Zoekmachine Optimalisatie is een wedstrijd met uw competitie over wie het hoogste komt te staan in Google. En om deze strijd te winnen heeft u de beste SEO experts nodig die er zijn. Wij bouwen samen met u de perfecte strategie van de grond op, en helpen u met onze ervaring om boven uw concurrenten te ranken in Google.

icon-strategie
icon-kwaliteit

Kwaliteit

U mag het onze klanten vragen, en zij zullen u hetzelfde vertellen; RabbitBlast staat voor kwaliteit. Wij hebben jarenlange ervaring in online marketing, en hebben al vele bedrijven zoals die van u geholpen tot een succesverhaal. Wij leveren websites en SEO campagnes van de hoogste kwaliteit, en gaan door totdat u tevreden bent.

Snelheid

Wij begrijpen het; liever vandaag dan morgen. Daarom zijn wij één van de snelst werkende online marketing bureau’s zijn van Nederland, en dat gebeurd natuurlijk niet zomaar. Wij leveren ons werk op top tempo met nauwkeurigheid, en zetten alle stappen die nodig zijn op sprintsnelheid om u resulaten vandaag nog te leveren.

icon-snelheid
icon-resulaten

Resultaten

Uiteindelijk draait het natuurlijk om wat uw bedrijf er uit haalt, en wij hebben bewezen dat wij weten hoe wij ook voor u resultaten behalen. Met al honderden zoekwoorden op de eerste pagina dankzij onze Zoekmachine Optimalisatie hebben wij onze klanten geholpen met meer succes en omzet, en willen wij graag u helpen hetzelfde te bereiken.

Maar… Wat is SEO?

Zoekmachine Optimalisatie in het Engels is Search Engine Optimization, oftwel SEO. Het is de term die gebruikt wordt voor het optimaliseren van teksten om op bepaalde zoekwoorden gevonden te worden, en de opbouw en snelheid van een website verbeteren. Met SEO moet je de taal van Google spreken, de grootste zoekmachine in de wereld. Om hoog te positioneren in Google, moet Google begrijpen dat jouw website daar thuishoort.

Voor goede SEO moet u de taal van Google als de beste begrijpen, en heeft u daarom de beste vertalers nodig. Bij RabbitBlast hebben wij jarenlange ervaring met website optimaal vindbaar te maken, en hebben wij ook al vele bedrijven geholpen naar de eerste positie in Google op hun gekozen zoekwoorden.

Beginner

Voor de beginnende ondernemer
vanaf€100 p/maand

2 Website pagina's

1 SEO zoekwoord

2 E-mail adressen

Maandelijks onderhoud

24/7 support

Afspraak Maken
POPULAIR

MKB

Voor het bestaande bedrijf
vanaf€250 p/maand

7 Website Pagina's

5 SEO zoekwoorden

5 E-mail adressen

Wekelijks onderhoud

24/7 support

huisstijl

Afspraak Maken

Premium

Voor het succesverhaal
vanaf€600 p/maand

Website naar uw wensen

20 SEO zoekwoorden

Onbeperkt E-mail adressen

Dagelijks onderhoud

24/7 support

Logo en huisstijl

Linkbuilding

Back-End toegang

Afspraak Maken

De voordelen van SEO

Zoekmachine Optimalisatie biedt u niet alleen een uitkomst om op een organische manier online te groeien met uw website, het is een investering in uw bedrijf die langdurig zijn vruchten zal blijven afwerpen.

Altijd vindbaar
Met Zoekmachine Optimalisatie kunt u gemakkelijk gevonden worden door potentiële klanten die op zoek zijn naar een bedrijf zoals die van u. Door bovenaan te staan in Google vergroot u niet alleen de kans dat ze u zien, maar ook dat ze voor u kiezen.

Meer klanten
Met meer ogen op uw bedrijf en website komen er ook meer klanten bij kijken die op zoek zijn naar een bedrijf zoals die van u. Maar in plaats van actief achter potentiële klanten aan te gaan, komen ze met SEO naar u toe.

Constante groei
SEO is een dienst waar uw bedrijf op lange termijn steeds meer uit zal kunnen halen, en zorgt ervoor dat uw bedrijf online blijft groeien. Zo helpen wij u met het creëren van doorlopend succes, en kunt u kijken naar de toekomst van uw online representatie met een positieve blik.

Het verschil tussen SEO en SEA

Misschien heeft u hiervoor een advertentie gezien op Google, of klinkt de term SEA al redelijk bekend. Zoekmachine Adverteren (SEA) en Zoekmachine Optimalisatie (SEO) hebben veel gemeen, maar verschillen op een paar belangrijke aspecten. met SEO blijft uw website organisch groeien, terwijl u moet blijven betalen om met SEA bovenaan te staan in de zoekresultaten van Google.

Ook blijkt uit onderzoek dat 35% van uw potentiële klanten met opzet niet meer op advertenties klikken, omdat ze weten dat die bovenaan staan doordat ervoor wordt betaald. Zoekmachine Adverteren is nog steeds een goede optie voor uw marketing campagne, maar Zoekmachine Optimalisatie biedt u een langdurige organische groei.

Spraakassistent SEO

Klaar voor de toekomst?

Met de nieuwe spraakassistenten van onder andere Google, Amazon en Apple is er een nieuwe deur open gedaan voor online marketing. Maar hoe pak je dit aan, en waar begin je? Ons SEO-team heeft voor uw bedrijf de perfecte oplossing bedacht; Spraakassistent SEO.

Gratis Website Analyse

Wilt u weten wat uw website nodig heeft om uw hogere doelen te bereiken? Doe dan de Website Analyse! U krijgt van ons een gepersonaliseerd rapportage met een gedetailleerde uitleg van uw sterkte- en verbeterpunten, helemaal gratis.

Hoe krijgen wij bezoekers op uw website?

Om meer bezoekers te krijgen op uw website bevat een SEO pakket bij RabbitBlast meerdere soorten teksten en technieken. Met onderstaande manieren halen wij het maximale uit uw website:

Conversie teksten
De beste manier om bezoekers over te zetten tot klanten zijn activerende teksten die leiden tot conversie. Wij zijn experts in teksten schrijven die uw publiek zal overhalen naar uw product, dienst of bedrijf.

Linkbuilding
Google bepaald op meerdere manieren waarom uw website bovenaan moet staan. De meeste belangrijke hiervan is het aantal links naar uw website, vanuit andere websites. Wij zorgen ervoor met linkbuilding dat andere websites en bedrijven naar uw website linken.

Storytelling
Om uw klanten te laten begrijpen waar u product, dienst of bedrijf voor staat, gebruiken wij storytelling. Door uw verhaal te vertellen krijgen klanten het gevoel van authenticiteit, en kunnen zij zich beter relateren aan uw bedrijf.

Blog posts
Met een blog breidt u de mogelijkheid uit om gevonden te worden door uw klanten. Wij schrijven voor u gerelateerde blog posts aan uw bedrijf waardoor u meer bezoekers en naambekendheid zult krijgen.

Zullen we samenwerken?

Wij komen graag bij u langs om u te adviseren op uw toekomstige marketing strategie (en een lekker bakje koffie ).