Onze Diensten

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Als u op kort termijn meer bezoekers en conversies wilt, is Zoekmachine Adverteren het antwoord. Met SEA komt u meteen bovenaan uw concurrentie in de zoekresultaten van Google. Lees op deze pagina meer over wat wij voor u kunnen betekenen, en vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Zullen we samenwerken?

Vul onderstaand formulier in en u ontvangt van ons z.s.m. een vrijblijvende offerte.

Wat kunt u verwachten uit onze samenwerking?

1

U krijgt van ons een vrijblijvende offerte.

2

Wij komen bij u langs op afspraak voor een lekker bakje koffie.

3

We sturen u een contract, en gaan meteen aan de slag met uw SEA campagne.

4

Wij zorgen ervoor dat uw website op uw gekozen zoekwoorden bovenaan komt te staan in zoekmachines zoals Google.

seovssea

Maar… Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising. Het is de term die gebruikt wordt voor betalen per klik om meteen bovenaan uw gekozen zoekwoorden te komen. Het voordeel hiermee in tegenstelling tot SEO is dat uw website niet organisch hoeft te groeien. U kunt meteen aan de slag, en krijgt meteen potentiële klanten op uw website.

Met SEA komt er wel veel tijd, kennis en een budget bij kijken. Daarom staat RabbitBlast klaar om u te assisteren in uw zoekmachine advertentie campagne. Wij gaan meteen met u aan de slag, en bereken voor u wat de beste aanpak is om zoveel mogelijk bezoekers en klanten op uw website te krijgen.

Gratis Website Analyse

Wilt u weten wat uw website nodig heeft om uw hogere doelen te bereiken? Doe dan de Website Analyse! U krijgt van ons een gepersonaliseerd rapportage met een gedetailleerde uitleg van uw sterkte- en verbeterpunten, helemaal gratis.

Hoe krijgen wij bezoekers op uw website?

Om meer bezoekers te krijgen op uw website bevat een SEA pakket bij RabbitBlast meerdere soorten teksten en technieken om hierop te optimaliseren. Op onderstaande manieren halen wij het maximale uit uw SEA campagne:

Landing pages
Landing pages zijn webpagina’s waar bezoekers op landen door te klikken op uw advertentie. Deze pagina’s creëren wij voor uw bedrijf die specifiek zijn gericht op het verkopen en overhalen van klanten naar uw dienst of product.

Een goed budget
Wij bespreken met u al uw doelen die u wilt bereiken, en geven u daarna een uitgerekend budget voor de toekomstige SEA campagne.

De juiste zoekwoorden
Voor SEA heeft u zoekwoorden nodig waar u op gevonden wilt worden. Daarom zullen wij een uitgebreid onderzoek voeren, en geven wij de beste zoekwoorden die passen bij uw SEA doelen.

Het correcte platform
Wij geven u graag advies over de vele mogelijke advertentie platformen en websites waar u op kunt adverteren, en zullen met u meedenken over de advertentie inhoud.

Zullen we samenwerken?

Wij komen graag bij u langs om u te adviseren op uw toekomstige marketing strategie (en een lekker bakje koffie ).