– Onze diensten

Zoekmachine Adverteren

Als u op kort termijn meer bezoekers en conversies wilt, is Zoekmachine Adverteren het antwoord. Met SEA komt u meteen bovenaan uw concurrentie in de zoekresultaten van Google. Lees op deze pagina meer over wat wij voor u kunnen betekenen, en vul het formulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Interesse?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Groei van inkomsten met stijgende lijn

Wat is zoekmachine adverteren?

SEA staat voor Search Engine Advertising. Het is de term die gebruikt wordt voor betalen per klik om meteen bovenaan uw gekozen zoekwoorden te komen. Het voordeel hiermee in tegenstelling tot SEO is dat uw website niet organisch hoeft te groeien. U kunt meteen aan de slag, en krijgt meteen potentiële klanten op uw website.

Met SEA komt er wel veel tijd, kennis en een budget bij kijken. Daarom staat RabbitBlast klaar om u te assisteren in uw zoekmachine advertentie campagne. Wij gaan meteen met u aan de slag, en bereken voor u wat de beste aanpak is om zoveel mogelijk bezoekers en klanten op uw website te krijgen.

Hoe krijgen wij bezoekers op uw website?

Om meer bezoekers te krijgen op uw website bevat een SEA pakket bij RabbitBlast meerdere soorten teksten en technieken om hierop te optimaliseren. Op onderstaande manieren halen wij het maximale uit uw SEA campagne:

Landing pages
Landing pages zijn webpagina’s waar bezoekers op landen door te klikken op uw advertentie. Deze pagina’s creëren wij voor uw bedrijf die specifiek zijn gericht op het verkopen en overhalen van klanten naar uw dienst of product.

Een goed budget
Wij bespreken met u al uw doelen die u wilt bereiken, en geven u daarna een uitgerekende schatting van het budget voor de toekomstige SEA campagne.

De juiste zoekwoorden
Voor SEA heeft u zoekwoorden nodig waar u op gevonden wilt worden. Daarom zullen wij een uitgebreid onderzoek voeren, en geven wij de beste zoekwoorden die passen bij uw SEA doelen.

Het correcte platform
Wij geven u graag advies over de vele mogelijke advertentie platformen en websites waar u op kunt adverteren, en zullen met u meedenken over de advertentie inhoud.

Aandacht vragen voor advertentie