– Onze diensten

Website Ontwikkeling

Zet uw bedrijf online met een prachtige website of webwinkel. Ons team van web developers staat klaar om aan de slag te gaan met uw website ontwikkeling. Lees op deze pagina meer over wat wij voor u kunnen betekenen, en vul het formulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Interesse?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Laptop met URL

Wat is website ontwikkeling?

Een website komt (gelukkig) niet uit de lucht vallen. Website ontwikkeling is het creatieve proces van een website maken, en vraagt veel tijd, kennis en geld. Daarom schakelen bedrijven vaak een online marketing bureau in om dit proces te versnellen. Maar dat is nog niet alles. Ook komt er bij website ontwikkeling onderhoud, gebruiksvriendelijkheid, troubleshooting en nog veel meer bij kijken.

Bij RabbitBlast heeft u een team van professionele web developers achter u staan die jarenlange ervaring hebben in het bedenken, ontwerpen en afwerken van websites. Wij creëren websites en webwinkels volledig naar uw wens binnen no-time, voor een betaalbare prijs.

Webhosting en domein registratie

Heeft u al een bedrijfsnaam, maar nog geen domeinnaam? Dat is bij RabbitBlast geen probleem. Wij registreren graag uw domeinnaam voor u, en verzorgen ook de nodige webhosting. Heeft u al een domeinnaam, en wilt u overstappen naar RabbitBlast? Daar helpen wij u graag bij. Domeinverhuizing is bij ons helemaal gratis. Wij nemen contact op met uw vorige online marketing bureau of webhosting bedrijf en regelen de verhuizing voor u.

Als u uw website laat hosten bij RabbitBlast zorgen wij ervoor dat alles bijgehouden wordt, en dat de laatste updates installeert zijn. Ook maken wij automatische back-ups van uw website, zodat u hem voor altijd zal houden. En boven alles, de website en domeinnaam zijn volledig van u. Dus als u later besluit om onze samenwerking te stoppen, behoudt u zonder extra kosten de naam en website.

Alles erop en eraan

Naast het ontwerpen en programmeren van een website, zijn er nog een aantal vereisten waaraan voldaan moet worden. RabbitBlast biedt u een volledig pakket, zodat uw website nooit iets tekort zal komen. Daarom bieden wij u:

Veiligheid
Uw website krijgt een SSL certificaat. Hiermee worden persoonlijke gegevens en informatie beschermt met een geheime sleutel, die alleen uw website heeft. Zo weet u zeker dat ongewenste kijkers buiten de deur worden gehouden.

“The sky is the limit”
Bij RabbitBlast hebben wij geen limiet als het gaat om onze klanten. Wij zorgen ervoor dat al uw website wensen realiteit worden. Wij verwelkomen elk idee of plan, en denken graag met u mee.

100% tevreden
Wij zijn pas klaar, wanneer u 100 procent tevreden bent. Daarom houden wij u altijd op de hoogte van hoe ver wij zijn, en zodat wij weten wat u graag anders zou willen zien.

Programmeren achter computer

Geen logo of huisstijl?

Heeft u bedrijf nog geen logo of huisstijl, of kan het een opfrissertje gebruiken? Wij verzorgen graag uw huisstijl, en kunnen unieke en pakkende logo’s voor u creëren en renoveren. In overleg met u geven wij uw bedrijf een nieuw jasje, zodat u boven uw concurrentie kan uitblinken. Ook gebruiken wij deze huisstijl voor uw website, en zorgen ervoor dat uw “look” goed overkomt op uw bezoekers.