Onze Diensten

Website Ontwikkeling

Zet uw bedrijf online met een prachtig visitekaartje of webwinkel. Ons team van web developers staat klaar om aan de slag te gaan met uw website ontwikkeling. Lees op deze pagina meer over wat wij voor u kunnen betekenen, en vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Zullen we samenwerken?

Vul onderstaand formulier in en u ontvangt van ons z.s.m. een vrijblijvende offerte.

Wat kunt u verwachten uit onze samenwerking?

1

U krijgt van ons een vrijblijvende offerte.

2

Wij komen bij u langs op afspraak voor een lekker bakje koffie.

3

We sturen u een contract, en gaan meteen aan de slag met de website.

4

Binnen enkele weken heeft u een prachtig online visitekaartje of webwinkel.

Maar… wat is web development?

Een website komt (gelukkig) niet uit de lucht vallen. Web development is het creatieve proces van een website maken, en vraagt veel tijd, kennis en geld. Daarom schakelen bedrijven vaak een online marketing bureau in om dit proces te versnellen. Maar dat is nog niet alles. Ook komt er bij website ontwikkeling onderhoud, gebruiksvriendelijkheid, troubleshooting en nog veel meer bij kijken.

Bij RabbitBlast heeft u een team van professionele web developers achter u staan die jarenlange ervaring hebben in het bedenken, ontwerpen en afwerken van websites. Wij creëren websites en webwinkels volledig naar uw wens binnen no-time, voor een betaalbare prijs.

Alles erop en eraan

Naast het ontwerpen en programmeren van een website, zijn er nog een aantal vereisten waaraan voldaan moet worden. RabbitBlast biedt u een volledig pakket, zodat uw website nooit iets tekort zal komen. Daarom bieden wij u:

Veiligheid
Uw website krijgt een SSL certificaat. Hiermee worden persoonlijke gegevens en informatie beschermt met een geheime sleutel, die alleen uw website heeft. Zo weet u zeker dat ongewenste kijkers buiten de deur worden gehouden.

“The sky is the limit”
Bij RabbitBlast hebben wij geen limiet als het gaat om onze klanten. Wij zorgen ervoor dat al uw website wensen realiteit worden. Wij verwelkomen elk idee of plan, en denken graag met u mee.

100% tevreden
Wij zijn pas klaar, wanneer u 100 procent tevreden bent. Daarom houden wij u altijd op de hoogte van hoe ver wij zijn, en zodat wij weten wat u graag anders zou willen zien.

Beginner

Voor de beginnende ondernemer
vanaf€100 p/maand

2 Website pagina's

1 SEO zoekwoord

2 E-mail adressen

Maandelijks onderhoud

24/7 support

Afspraak Maken
POPULAIR

MKB

Voor het bestaande bedrijf
vanaf€250 p/maand

7 Website Pagina's

5 SEO zoekwoorden

5 E-mail adressen

Wekelijks onderhoud

24/7 support

huisstijl

Afspraak Maken

Premium

Voor het succesverhaal
vanaf€600 p/maand

Website naar uw wensen

20 SEO zoekwoorden

Onbeperkt E-mail adressen

Dagelijks onderhoud

24/7 support

Logo en huisstijl

Linkbuilding

Back-End toegang

Afspraak Maken

Gratis Website Analyse

Wilt u weten wat uw website nodig heeft om uw hogere doelen te bereiken? Doe dan de Website Analyse! U krijgt van ons een gepersonaliseerd rapportage met een gedetailleerde uitleg van uw sterkte- en verbeterpunten, helemaal gratis.

Webhosting en domein registratie

Heeft u al een bedrijfsnaam, maar nog geen domeinnaam? Dat is bij RabbitBlast geen probleem. Wij registreren graag uw domeinnaam voor u, en verzorgen ook de nodige webhosting. Heeft u al een domeinnaam, en wilt u overstappen naar RabbitBlast? Daar helpen wij u graag bij. Domeinverhuizing is bij ons helemaal gratis. Wij nemen contact op met uw vorige online marketing bureau of webhosting bedrijf en regelen de verhuizing voor u.

Als u uw website laat hosten bij RabbitBlast zorgen wij ervoor dat alles bijgehouden wordt, en dat de laatste updates installeert zijn. Ook maken wij automatische back-ups van uw website, zodat u hem voor altijd zal houden. En boven alles, de website en domeinnaam zijn volledig van u. Dus als u later besluit om onze samenwerking te stoppen, behoudt u zonder extra kosten de naam en website.

Geen logo of huisstijl?

Heeft u bedrijf nog geen logo of huisstijl, of kan het een opfrissertje gebruiken? Wij verzorgen graag uw huisstijl, en kunnen unieke en pakkende logo’s voor u creëren en renoveren. In overleg met u geven wij uw bedrijf een nieuw jasje, zodat u boven uw concurrentie kan uitblinken. Ook gebruiken wij deze huisstijl voor uw website, en zorgen ervoor dat uw “look” overkomt op uw bezoekers.

Zullen we samenwerken?

Wij komen graag bij u langs om u te adviseren op uw toekomstige marketing strategie (en een lekker bakje koffie ).