– Onze diensten

Linkbuilding

Komt uw website niet hoog in de zoekresultaten van Google? Dan biedt linkbuilding een uitkomst. RabbitBlast levert uw website waardevolle links die uw SEO enorm kan verbeteren. Lees op deze pagina meer over wat wij voor u kunnen betekenen, en vul het formulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Interesse?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Samen bouwen

Wat is linkbuilding?

Met linkbuilding worden waardevolle links vergaard naar uw website, zodat Google uw website prioriteit zal geven boven andere websites in de zoekresultaten. Om de positie van uw website in de zoekresultaten te bepalen kijkt Google naar uw Domein Autoriteit (DA) en uw Pagina Autoriteit (PA). Deze factoren worden allebei bepaald door het aantal links naar uw website.

Het belangrijke onderdeel van Linkbuilding wat vaak wordt vergeten is kwaliteit boven kwantiteit. Een website kan honderden links hebben van andere websites, maar zal toch lager kunnen positioneren dan een website met minder links. Waarom? Omdat Google ook kijkt naar de autoriteit van die websites. Krijgt uw website een link van de overheid, gemeentes of andere belangrijke autoriteiten? Dan ziet Google deze links als erg waardevol. Links van ‘spam’ websites, of websites die naar heel veel verschillende onderwerpen linken worden als minder waardevol gezien.

Hoe krijgen wij links naar uw website?

Linkbuilding wordt vaak niet goed aangepakt, en kan er zelfs in resulteren dat het een negatief effect heeft op uw website en bedrijf. Daarom spelen wij graag open kaart over hoe wij de links naar uw website vergaren, zodat u zeker weet dat wij alleen handelen in legitieme manieren van linkbuilding.

Connecties
Wij beschikken over een grote collectie van websites en connecties die perfect zijn om links te plaatsen naar uw website. Dit doen wij alleen met relaties en verbindingen relevant aan uw bedrijf, en plaatsen enkel links waarvan wij zeker weten dat ze uw website zullen helpen.

‘Outside the box’ denken
Bij RabbitBlast zijn we altijd bezig met nieuwe ideeën bedenken voor Linkbuilding die andere Online Marketing Bureaus over het hoofd zien. Zo hebben wij veel geavanceerde Linkbuilding technieken geleerd door de jaren heen die uw website zullen begunstigen.

Flexibiliteit
Elke website is anders, en zullen daarom onze Linkbuilding technieken aanpassen aan uw situatie. Zo zorgen wij ervoor dat elke website een unieke behandeling krijgt om uw SEO te verbeteren.

Teamwork