– Onze diensten

E-mailmarketing

Creëer directe relaties en verhoog uw verkoop en bezoek op uw website met E-mailmarketing. Zo blijven klanten terug komen voor meer aankopen, en geïnteresseerd in uw product. Lees op deze pagina meer over wat RabbitBlast voor u kunnen betekenen, en vul het formulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Interesse?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

E-mailmarketing

Wat is E-mailmarketing?

Met E-mailmarketing worden relaties met klanten behouden via E-mail, die dagelijks, wekelijks of maandelijks worden verzonden. Zo kan het hier gaan om een simpele nieuwsbrief met het laatste nieuws uit uw bedrijf, of aanbiedingen tonen in uw webwinkel. Omdat iedereen tegenwoordig E-mail gebruikt, en een E-mailadres nodig is om aankopen te doen op elke website, is het toepassen van deze vorm van marketing noodzakelijk voor elk succesvol bedrijf.

Het uitvoeren hiervan kost echter veel tijd, en vraagt veel kennis van conversie. Met conversie zet u twijfelde klanten om in kopers, door middel van bijvoorbeeld promoties en aanbiedingen. Echter werkt E-mailmarketing ook zeer goed voor bedrijven die geen product verkopen. Het op de hoogte houden van uw publiek geeft transparantie in uw bedrijf, en zorgt er vooral voor dat mensen bekend zullen zijn met uw bedrijfsnaam.

Hoe verzorgen wij uw E-mailmarketing?

Met E-mailmarketing creëren wij sterkere relaties met uw bezoekers en klanten. Onze aanpak verzorgd deze connecties, en daarom moet u zeker weten dat uw publiek in goede handen is. Daarom vertellen wij u graag wat onze aanpak uniek maakt van andere mogelijkheden.

Conversie experts
Bij RabbitBlast hebben wij al veel geweldige bedrijven mogen helpen met E-mailmarketing, en de resultaten altijd boven verwachtingen behaald. Dit is te danken aan onze kennis van conversie, en zullen zo ook voor uw bedrijf twijfelende bezoekers omzetten in kopers.

Samenwerking
Wij werken altijd samen met onze klanten, en zullen daarom erg bekend zijn met uw bedrijfsactiviteiten. Zo weet u zeker dat u goed gerepresenteerd wordt in de E-mails die wij naar uw publiek sturen, en dat deze actueel en relevant zijn aan uw bedrijf.

Op maat gemaakt
Een goede E-mail springt er uit. Daarom beginnen wij elke E-mailmarketing campagne van de grond af. Dit doen wij zodat uw E-mails niet alleen worden bekeken en gelezen, maar ook ervoor zorgen dat mensen uw E-mails tussen alle andere kan onthouden.

E-mail ontvangen